مقالات و آموزش های تیم سانیا

آموزش پخش مجدد لایو ویدیو

آوریل 30, 2020

آموزش پخش مجدد لایو ویدیو برای ۲۴ ساعت

 

آموزش پخش مجدد لایو ویدیو

 

در به‌روزرسانی‌های اخیر اینستاگرام امکان جالبی اضافه شده است که به کمک آن می‌توانید

ویدیویی که به‌صورت زنده برای دنبال‌کنندگان خود پخش کرده‌اید، برای ۲۴ تمدید کنید تا کاربرانی

که در آن لحظه موفق به تماشای لایو شما نشدند، بتوانند تکرار آن را مشاهده کنند. در پخش مجدد

لایو همه چیز به‌صورت کامل ضبط خواهد شد به این معنا که کامنت‌های کاربران نیز در زمان پخش

نمایش داده خواهد شد. نکته‌ی جالب دیگر امکان عقب یا جلو بردن ویدیو در حالت پخش مجدد است.

برای این امر کافی است بعد از اتمام پخش زنده، گزینه‌ی تمدید برای ۲۴ ساعت را فعال کنید.

اینستاگرام در آخرین به‌روزرسانی خود که با نسخه ۱۰.۲۶ برای اندروید و آی‌او‌اس منتشر شده است،

امکان جالبی به برنامه اضافه کرده است که به لطف آن، پخش زنده‌ی ویدیویی بیش از پیش کاربردی

خواهد شد. تاکنون لایو ویدیوی اینستاگرام تنها به پخش زنده در همان لحظه خلاصه می‌شد و مخاطبان

شما برای آنکه قادر به تماشای لایو ویدیو باشند، باید در همان لحظه به اینستاگرام مراجعه می‌کردند.

به کمک ویژگی جدیدی که به اینستاگرام اضافه شده است، از این پس می‌توانید بعد از پایان هر پخش

زنده، آن را به مدت ۲۴ ساعت تمدید کنید تا حتی مخاطبانی که بعد از پایان پخش زنده‌ی شما

آنلاین شده‌اند نیز بتوانند تا ۲۴ ساعت بعد، تکرار ویدیوی لایو شما را مشاهده کنند.

آموزش پخش مجدد لایو ویدیو برای ۲۴ ساعت

عملکرد ویژگی جدید اینستاگرام به این صورت است که باید بعد از پایان پخش زنده و لمس گزینه‌ی

End Live Video، گزینه‌ی Share را انتخاب کنید تا ویدیوی شما برای ۲۴ ساعت آینده تمدید

و به بخش استوری منتقل شود. با انجام این کار، یک آیکون جدید (تصویر بالا) روی عکس

پروفایل شما نمایش داده خواهد شد تا وجود یک ویدیو لایو ذخیره‌شده به فالوورهای شما ا

طلاع‌رسانی شود. چند نکته‌ی جالب در رابطه با این ویژگی وجود دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

  • شما محدودیتی در تعداد لایو ویدیو نخواهید داشت و برای مثال اگر در طول یک روز ۴
  • پخش زنده رفته‌اید، می‌توانید بدون هیچ محدودیتی هر ۴ پخش زنده را برای ۲۴ ساعت
  • تمدید کنید تا فالوورهای شما بتوانند در طول این ۲۴ ساعت، تکرار ویدیوهای لایو شما را
  • تماشا کنند. در صورت انجام این کار، کاربر می‌تواند با استفاده از آیکون مخصوصی که در
  • اختیار او قرار می‌گیرد بین ویدیوهای تمدیدشده جا‌به‌جا شود.
نویسنده: